Pakketdienst

  Meer informatie aanvragen?
  *verplichte velden

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  Express koerier

  Express koerier

  J&T koeriers uw express koerier

  Zou u graag van ons gebruik willen maken als uw express koerier? Weet dan dat J&T koeriers betrouwbaar, eenvoudig en snel uw verzending verzorgen. Of het nu gaat om brieven of een bijzondere vracht, wij bezorgen deze! Daarnaast bespreken wij graag wat we voor u kunnen betekenen in uw specifieke situatie. Wij zijn een jonge en dynamische onderneming die de verzending via express zo snel mogelijk op de eindbestemming bezorgt. Waarbij wij het zeer belangrijk vinden dat de afspraken die wij met u maken als uw koerier, ook nagekomen worden. Wanneer schakelt u onze koerier in voor het verzenden via express?

  Het verzenden via express

  Zoals u waarschijnlijk al merkt zijn wij als koerier in Drenthe in te schakelen voor allerlei soorten verzendingen. Zo ook voor verzendingen via express. Wij zijn als koeriersbedrijf in al onze werkzaamheden deskundig en professioneel. Waarbij wij er altijd voor zorgen dat de te verzenden spullen via express zonder schade de eindbestemming bereiken. Wist u dat u ons als uw koerier zelfs inschakelt voor contractvervoer? Bespreek met ons de mogelijkheden hiervan. Spoedgevallen bezorgen gebeurt bij ons veilig en snel. Daarnaast is het bij ons mogelijk om bijvoorbeeld een pakket aangetekend te laten bezorgen.

  Als koerier in het bezit van een Eurovergunning

  Voor ondernemingen die werkzaam zijn in het beroepsgoederenvervoer over de weg, is een Eurovergunning noodzakelijk. Deze vergunning is de ondernemingsvergunning voor bedrijven die werkzaam zijn in de transportsector. De vergunning is 5 jaar geldig waarbij een verlenging tot de mogelijkheden behoort.

  Het sneltransport

  Wilt u dat uw verzending zo snel mogelijk bezorgd wordt door ons koeriersbedrijf? Of heeft u een spoedje dat bezorgd dient te worden? Wij helpen u graag met ons sneltransport. Dan bent u ervan verzekerd dat uw verzending snel en veilig bezorgd wordt. J&T koeriers is 24/7 te bereiken. Hierdoor wordt het mogelijk voor ons om zowel overdag als ‘s nachts te bezorgen. Is het bijna middernacht en wilt u dat uw spoedje in de ochtend zijn bestemming bereikt? Maak dan meteen gebruik van ons sneltransport.

  Express koerier

  Contact met uw express koerier

  Wilt u dat wij snel bezorgen voor u? Of heeft u vragen over ons bedrijf en de werkwijze van ons? Wij helpen u graag.

  U bereikt ons door te bellen naar 06-34130156 . Natuurlijk is het ook te allen tijde mogelijk om een mail te sturen naar info@jentkoeriers.nl.

  Wij zijn uw express koerier.

  BEL ONS