Meer informatie aanvragen?
  *verplichte velden

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  Koerier Assen

  Koerier Assen

  Betrouwbare koeriersdienst nodig? Bel J&T Koeriers vanuit Assen

  Wilt u een betrouwbare koeriersbedrijf inschakelen voor uw vertrouwelijke brieven, waardevolle pakketten of vrachten? Neem dan contact op met J&T koeriers vanuit Assen. Ons koeriersbedrijf is een jong en dynamisch bedrijf dat met veel deskundigheid en zorgvuldigheid uw pakket bezorgt. U kunt ons inschakelen als u een pakket wilt versturen in Nederland, maar wij gaan ook graag voor u vanuit Assen de grens over. Onze koeriers bezorgen werkelijk alles. Van brieven tot pakketten, meubels en witgoed. Naast de pakketdienst kunt u ons ook benaderen wanneer u gaat verhuizen of voor contractvervoer. Heeft u een spoedopdracht? U kunt ons werkelijk op elk moment van de dag of nacht bereiken en we sturen direct een express koerier naar u toe.

  Spoedverzending? J&T Koeriers regelt het direct vanuit Assen

  Heeft u een spoedverzending? Voor ons koeriersbedrijf is dat geen enkel probleem. In een paar simpele stappen kunt u de brief, pakket of vracht aan ons overdragen en erop vertrouwen dat het snel ter plaatse is. Als eerste belt u onze koerier op telefoonnummer: 06-34130156. Vervolgens plannen we direct een afspraak om het pakket, de brief of vracht op te halen bij u in Assen. Hierna zorgt de koeriersdienst ervoor dat uw goederen zo snel mogelijk op de betreffende locatie komen. Uiteraard wel op een zorgvuldige wijze. U kunt ons koeriersbedrijf inschakelen voor spoedverzendingen in Nederland en in Europa.

  Extra veilig een pakket versturen vanuit Assen

  U kunt altijd met een gerust hart uw vracht of brief overhandigen aan onze express koeriers. Zij zullen er altijd voor zorgen dat er zorgvuldig mee om wordt gegaan. Wilt u er toch zeker van zijn dat waardevolle goederen of brieven veilig en onbeschadigd aankomen, dan kunt u bij onze koeriersdienst kiezen om uw pakketten aan te laten tekenen. Aangetekende brieven en pakketten worden geregistreerd en zijn tevens verzekerd. U heeft dus altijd bewijs dat het pakket vanuit Assen verstuurd is via onze pakketdienst. U kunt tevens de verzending volgen middels Track en Trace.

  J&T Koeriers verzorgt ook verhuizingen en contractvervoer vanuit Assen

  Onze koeriersdienst gaat verder dan alleen pakketten bezorgen. Als koeriersbedrijf staan wij ook voor u klaar als u gaat verhuizen of wanneer u op zoek bent naar contractvervoer.

  Wij bezorgen nationaal en internationaal. Daarnaast kan ons koeriersbedrijf diverse soorten goederen bezorgen. Van brieven tot meubels of witgoed.

  Neem contact op vanuit Assen als u gebruik wilt maken van onze pakketdiensten. Bel: 06-34130156 of stuur een e-mail naar: info@jentkoeriers.nl.

  Koerier Assen

  BEL ONS