Meer informatie aanvragen?
  *verplichte velden

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  Koerier Bedum

  Koeier Bedum

  Op zoek naar een betrouwbare koeriersdienst in Bedum?

  Wilt u voor uw vertrouwelijke brieven, waardevolle vrachten of pakketten een betrouwbaar koeriersbedrijf inschakelen? Bel dan naar J&T Koeriers vanuit Bedum. Ons koeriersbedrijf is dynamisch en jong en wij bezorgen uw pakket met veel deskundigheid en zorgvuldigheid. U kunt ons benaderen als u een pakket vanuit Bedum wilt versturen in ons eigen land, maar onze pakketdienst gaat ook voor u de grens over. Of het nu gaat om een brief, meubelstuk, witgoed of pakket: onze express koeriers bezorgen alles. Naast onze werkzaamheden als pakketdienst zijn wij ook in te schakelen voor verhuizingen of contractvervoer. Heeft u een zending met spoed? Bel dan ons koeriersbedrijf en we sturen direct een express koerier uw kant op. Wij zijn 24 uur per dag te bereiken.

  Spoedverzendingen vanuit Bedum via J&T Koeriers

  Zit u met een spoedverzending? Dat is geen enkel probleem voor ons koeriersbedrijf. U kunt uw brief, vracht of pakket in een paar stappen aan onze koeriersdienst overhandigen en het komt snel op de juiste locatie. De eerste stap is telefonisch contact zoeken met onze koerier op nummer: 06-34130156. Stap 2 is het plannen van een afspraak waarbij uw zending bij u in Bedum wordt opgehaald. Als laatste zorgt onze koeriersdienst ervoor dat uw zending zo snel mogelijk op de juiste locatie aankomt. Uiteraard op een verantwoorde wijze. Ons koeriersbedrijf is in te schakelen voor spoedverzendingen in Europa en in Nederland.

  Een pakket versturen vanuit Bedum

  Onze express koeriers zullen altijd met grote zorgvuldigheid omgaan met uw pakket of vracht. U kunt dus met een gerust hart uw zending aan ons overlaten. Wilt u uzelf er toch van verzekeren dat de waardevolle brieven of goederen onbeschadigd en veilig aankomen? Bij onze koeriersdienst heeft u dan de optie om uw pakket aan te tekenen. Aangetekende pakketten en brieven zijn verzekerd en worden geregistreerd. Zo bent u altijd in het bezit van een bewijs dat uw pakket vanuit Bedum is verzonden via onze pakketdienst. Vervolgens kunt u de zending middels Track en Trace volgen.

  J&T Koeriers doet ook contractvervoer en verhuizingen vanuit Bedum

  Onze koeriersdienst bestaat niet alleen uit het bezorgen van goederen. Als koeriersbedrijf helpen we u ook graag bij verhuizingen of bij contractvervoer. Wij leveren internationaal en nationaal. Tevens kunnen onze koeriers verschillende soorten goederen leveren. Van meubels tot witgoed en brieven. Bel ons vanuit Bedum als u onze pakketdiensten wilt gebruiken. Telefoonnummer: 06-34130156. E-mail: info@jentkoeriers.nl.

  Koerier Bedum

  BEL ONS