Meer informatie aanvragen?
  *verplichte velden

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  Koerier Eelde

  Koerier Eelde

  In Eelde een koeriersbedrijf nodig? Kies voor J&T Koeriers

  Bij ons koeriersbedrijf J&T Koeriers maakt het niet uit of u nu een brief, speciale vracht of pakket wilt versturen; wij staan voor u in Eelde klaar. Naast dat we overal in Nederland bezorgen, neemt onze koeriersbedrijf ook zendingen aan naar Europa. Bij onze koeriersdienst maakt het werkelijk niets uit wat u wilt versturen vanuit Eelde. Met grote deskundigheid en zorg levert de koerier van onze pakketdienst alles af op het juiste adres. Bent u van plan te gaan verhuizen? Ook dan kunt u rekenen op onze koeriers voor uw meubeltransport. Tevens is ons koeriersbedrijf ook in te schakelen voor contractvervoer. Heeft u een spoedverzending? Aarzel niet om onze pakketdienst in te schakelen. U kunt ook bij onze pakketservice terecht om een aangetekende brief of pakket te versturen vanuit Eelde.

  Vanuit Eelde een pakket met spoed versturen

  Het komt vaak voor dat een pakket met spoed verstuurd moet worden. Bij onze express koerier is dit mogelijk. De koeriers zullen de brieven en pakketten zo spoedig mogelijk bezorgen op het juiste adres. U kunt 24 uur per dag gebruik maken van onze pakketdienst en express koerier. Mocht u dus midden in de nacht per direct een brief of pakket willen versturen vanuit Eelde, dan is ons koeriersbedrijf anno pakketdienst voor u bereikbaar. Binnen afzienbare tijd staat de koerier voor uw deur om direct uw brief, pakket of vracht te bezorgen. Binnen enkele uren kan ons koeriersbedrijf uw zending in de omgeving afleveren. De bezorgtijd van onze pakket service voor plekken in Nederland is binnen een dag. Moet het pakket of brief naar een adres in Europa, dan zal de express koerier het binnen enkele dagen bezorgen. Hoe lang de bezorgtijd is, hangt af van de locatie in Europa.

  J&T Koeriers helpt bij contractvervoer en verhuizen

  Heeft u plotseling extra handen nodig in Eelde omdat u met een grote klus te maken heeft? Bel ons koeriersbedrijf dan vanuit Eelde. Of het nu gaat om eenmalige opdrachten of opdrachten waarbij u voor langere tijd gebruik wilt maken van onze diensten: ons koeriersbedrijf staat voor uw klaar. Alles wat binnen Nederland of Europa afgeleverd moet worden, kan onze pakketdienst van u overnemen. Daarnaast is ons koeriersbedrijf ook in te schakelen bij verhuizingen. Uiteraard zorgt onze koerier ervoor dat uw meubels en spullen met grote zorgvuldigheid en onbeschadigd de gewenste locatie bereiken.

  Bel vanuit Eelde en schakel onze koeriers in

  Wilt u ons koeriersbedrijf inhuren zodat wij u kunnen helpen om uw pakket te versturen op een snelle, betrouwbare en zorgvuldige manier? Schakel dan onze koeriersdienst en express koeriers in. Ons telefoonnummer: 06-34130156. Ons e-mailadres: info@jentkoeriers.nl.

  Koerier Eelde

  BEL ONS