Meer informatie aanvragen?
  *verplichte velden

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  Koerier Gieten

  Koerier Gieten

  Koeriersbedrijf J&T Koeriers staat voor snel bezorgen vanuit Gieten

  Bent u vanuit Gieten op zoek naar een professioneel en betrouwbaar koeriersbedrijf? Wilt u uzelf ervan verzekeren dat uw zending heelhuids aankomt op de juiste locatie? Bel of e-mail dan naar J&T Koeriers. Onze express koeriers zorgen er op een snelle en betrouwbare manier voor dat uw zending bezorgd wordt in Nederland of Europa. Heeft u spoed met een zending? Ook in dat geval bent u bij ons koeriersbedrijf helemaal goed. Wij nemen alle goederen aan, of deze nu groot of klein zijn zoals een brief of witgoed. Heeft u hulp nodig bij uw verhuizing of heeft u in één keer een grote opdracht op het werk? Benader dan onze koeriersdienst voor contractvervoer en verhuizingen. Het is tevens mogelijk om via onze pakketdienst een pakket aangetekend te versturen.

  Vanuit Gieten een zending met spoed laten bezorgen

  Is er een spoedzending? Aarzel dan niet om ons te benaderen. Onze pakketdienst is 24 uur per dag bereikbaar. Dit houdt in dat ons koeriersbedrijf ook ’s nachts voor u klaar staat om een koerier uw kant op te sturen. Zodra u onze koeriersdienst belt, staat er binnen enkele ogenblikken een express koerier bij u in Gieten op de stoep. Pakketten die in Nederland bezorgd moeten worden, worden diezelfde dag nog afgeleverd. Moet uw zending in een land in Europa bezorgd worden, dan wisselen de bezorgtijden. Dit is afhankelijk van het land van bestemming. Bel naar 06-34130156 als u per direct een spoedzending wilt doen.

  Aangetekende pakketten versturen via J&T Koeriers

  Vindt u het handig om uw pakket of brief te kunnen volgen via Track & Trace? Wilt u daarnaast ook een bewijs ontvangen dat uw zending is verzonden? Laat uw pakket vanuit Gieten dan aangetekend versturen. U kunt dan niet alleen uw pakket volgen, de koerier zal het ook registreren en u bent daarnaast nog verzekerd. Mocht er onderweg iets misgaan, zoals verlies van uw pakket of beschadiging, dan kunt u rekenen op een vergoeding. Wanneer het pakket of brief wel heelhuids is aangekomen, zal de ontvanger moeten tekenen. Zoals u kunt lezen heeft het meerdere voordelen om uw pakket via onze koeriersdienst aangetekend te versturen vanuit Gieten.

  Koerier Gieten

  Bel vanuit Gieten ons koeriersbedrijf voor uw zending

  Wilt u een pakket, brief of meubelstuk versturen vanuit Gieten? Bel of e-mail dan naar ons professionele koeriersbedrijf. De pakketdienst zal ervoor zorgen dat uw zending ongeschonden de juiste locatie bereikt.

  U kunt onze koeriersdienst ook benaderen voor contractvervoer of verhuizingen. Neem contact op vanuit Gieten om een express koerier te benaderen: 06-34130156 . Of stuur een e-mail naar: info@jentkoeriers.nl.

  BEL ONS