Meer informatie aanvragen?
  *verplichte velden

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  Koerier Glimmen

  Koerier Glimmen

  Hét koeriersbedrijf voor u in Glimmen

  Schakel J&T koeriers in Glimmen in als uw koerier voor al uw verzendingen, zoals bijvoorbeeld pakketten. Ons koeriersbedrijf is het bedrijf waarnaar u op zoek was. Wij zijn betrouwbaar in al onze leveringen met onze koeriersdienst. Daarnaast bezorgt onze koeriersdienst door Europa en heel Nederland bijna alles wat u wilt verzenden. Ons bedrijf is jong en dynamisch. Hierdoor weet u dat u uw adres heeft gevonden om een pakket te versturen vanuit Glimmen.

  Maak gebruik van onze pakketdienst

  Ons koeriersbedrijf in Drenthe maakt het u zeer gemakkelijk om een pakket te versturen. Wat u ook wilt verzenden vanuit Glimmen, een verzending via ons is nog nooit zo makkelijk geweest. Het maakt hierin niet uit of het gaat om brievenpost of een bijzondere vracht. Wij zijn met onze pakketdienst en koerier betrouwbaar en professioneel. Zo bezorgen wij bijna alles met onze koeriersdienst. Wat voor een pakket wilt u door onze koerier laten bezorgen? Wist u dat u ons koeriersbedrijf zelfs inschakelt voor een meubeltransport? En voor contractvervoer heeft u ook uw bedrijf gevonden. Wanneer maakt u van onze pakketdienst in Glimmen gebruik?

  Een pakket versturen als spoedje

  Heeft u een spoedje dat u als pakket wilt versturen via onze pakketdienst? Wij zijn dan uw koerier. Daarnaast is het mogelijk om bestellingen of leveringen aangetekend te leveren via onze koeriersdienst. Wij hebben als koeriersbedrijf ook een Eurovergunning en een keurmerk van RouteVision. Zo weet u ook dat onze kilometers geregistreerd worden. En hierdoor betaalt u in Glimmen nooit teveel wanneer u gebruik maakt van onze koeriersdienst.

  Wij zijn uw express koerier

  Snelle bezorging als u een pakket gaat versturen vanuit Glimmen? J&T koeriers is dan uw express koerier. Kiest u voor ons koeriersbedrijf als uw express koerier? Wij staan garant voor een snelle bezorging. Daarnaast behandelt onze express koerier uw spullen zorgvuldig. Hierdoor weet u dat uw spullen veilig de bestemming bereiken via onze express koerier.

  Koerier Glimmen

  Contact met uw koeriersdienst

  Wilt u vanuit Glimmen graag gebruik maken van de diensten van ons als uw koerier? Een pakket versturen is makkelijk en snel via ons bedrijf. Zou u graag wat meer informatie willen over ons koeriersbedrijf? Of wilt u ons inschakelen? Bel dan naar ons via het nummer 06-34130156. Heeft u het liefst contact via de mail? Mail dan naar info@jentkoeriers.nl. En maak gebruik in Glimmen van onze pakketdienst om een pakket te versturen.

  BEL ONS