Meer informatie aanvragen?
  *verplichte velden

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  Koerier Groningen

  Koerier Groningen

  Koeriersbedrijf nodig in Groningen? Bel naar J&T Koeriers

  Of u nu een pakket, brief en een speciale vracht wilt versturen; koeriersbedrijf J&T Koeriers staat voor u in Groningen klaar. Ons koeriersbedrijf bezorgt niet alleen in Nederland, maar ook door heel Europa. Wanneer u gebruik maakt van onze koeriersdienst, kunt u werkelijk elk soort pakket versturen vanuit Groningen. Alles wat aan ons wordt overgedragen wordt met zorg en deskundigheid afgeleverd bij het juiste adres.

  Gaat u verhuizen? Ook dan staan onze koeriers voor u klaar om de meubeltransport of het contractvervoer op zich te nemen. Wilt u met spoed een pakket versturen? Ook dat is mogelijk bij ons koeriersbedrijf. Tevens kunt u brieven of pakketten aangetekend verzenden middels onze koeriersdienst vanuit Groningen.

  Pakket met spoed versturen vanuit Groningen

  Met name bedrijven moeten geregeld met spoed een pakket versturen. Dit is mogelijk bij onze express koeriers. Deze koeriers zorgen ervoor dat brieven en pakketten zo snel mogelijk op de juiste locatie aankomen. Onze pakketdienst is 24 uur per dag bereikbaar. Dus ook wanneer u midden in de nacht snel een pakket of brief wilt versturen vanuit Groningen, kunt u direct rekenen op ons betrouwbare koeriersbedrijf.

  Binnen no time staat onze koerier bij u op de stoep om het meteen voor u te bezorgen. Alles wat in de omgeving bezorgd moet worden door ons koeriersbedrijf, is binnen enkele uren afgeleverd. Binnen Nederland lukt het onze koeriersdienst om het diezelfde dag nog te bezorgen. Wilt u een pakket versturen naar Europa? Dan kan de express koerier het binnen een paar dagen afleveren. Dit is afhankelijk van de locatie.

  Contractvervoer en verhuizen met de hulp van J&T koeriers

  Komt u in Groningen ineens met een grote klus te zitten en heeft u extra handen nodig? Neem dan vanuit Groningen contact op met ons koeriersbedrijf. Zowel voor eenmalige opdrachten als opdrachten op de langere termijn kunt u gebruik maken van onze koeriersdienst. Wij zullen u helpen met alles wat in Nederland en Europa bezorgd moet worden. Naast contractvervoer kunnen bedrijven, maar ook particulieren op ons rekenen bij een verhuizing. Met grote zorgvuldigheid zorgen onze koeriers ervoor dat al uw spullen en meubels heel aankomen op de gewenste locatie.

  Koerier Groningen

  Bel vanuit Groningen om onze koeriers in te schakelen

  Wilt u een koeriersbedrijf inschakelen dat u snel, betrouwbaar en zorgvuldig kan helpen om uw pakket te versturen?

  Maak dan gebruik van onze koeriersdienst en express koeriers. Bel naar: 06-34130156 of stuur een e-mail naar: info@jentkoeriers.nl.

  BEL ONS