Meer informatie aanvragen?
  *verplichte velden

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  Koerier Haren

  J&T koeriers, hét koeriersbedrijf voor u in Haren

  Wij zijn voor u in Haren de koerier waarnaar u op zoek bent voor verzendingen zoals bijvoorbeeld een pakket. U kunt gerust uw verzending overlaten aan ons koeriersbedrijf. Daarnaast zijn wij zeer betrouwbaar als koeriersdienst tijdens al onze leveringen.

  Wij bezorgen met onze koeriersdienst door heel Nederland en Europa uw verzendingen. Ons bedrijf is jong en dynamisch. Een pakket versturen vanuit Haren laat u natuurlijk uitvoeren door J&T koeriers.

  Wij helpen u graag met onze pakketdienst

  Een pakket versturen via ons koeriersbedrijf in Drenthe is zeer makkelijk. Gaat u ook daadwerkelijk vanuit Haren een pakket verzenden? Weet dan dat wij meer dan ons best doen om deze zo snel mogelijk te bezorgen. Hierin maakt het ons niet uit of het gaat om een bijzondere vracht of brievenpost.

  Als u betrouwbaarheid en professionaliteit wenst van een koerier en de pakketdienst die hierbij hoort, dan weet u dat u uw partner in ons gevonden heeft. Daarnaast bezorgt onze koeriersdienst bij alles. Wat wilt u onze koerier laten bezorgen? Bent u op zoek naar meubeltransport? Ook hier schakelt u ons koeriersbedrijf voor in. Net als voor contractvervoer.

  Wanneer wilt u in Haren gebruik willen maken van onze pakketdienst?

  Pakket snel versturen

  Heeft u als wens om snel een pakket te versturen via onze pakketdienst? Dan heeft u uw koerier gevonden in ons bedrijf. Wist u dat u onze koeriersdienst zelfs inschakelt om uw bestellingen en leveringen aangetekend te leveren? Ons koeriersbedrijf is ook in het bezit van een Eurovergunning en een keurmerk van RouteVision. Dit betekent dat onze kilometers geregistreerd worden. Hierdoor mag u ervan uitgaan dat u in Haren betaalbaar gebruik maakt van onze koeriersdienst.

  Koerier Haren

  Koerier Haren

  Koerier Haren

  Op zoek naar een express koerier?

  Voor een snelle bezorging als u uw pakket gaat versturen vanuit Haren, is J&T koeriers uw express koerier. Kiest u ons koeriersbedrijf om voor u te werken als express koerier?

  Weet dan dat u bij ons van een snelle bezorging kunt uitgaan. Ook worden uw spullen door onze express koerier zorgvuldig behandeld. Hierdoor weet u zeker dat uw spullen in goede staat de eindbestemming bereiken door onze express koerier.

  Het contact met onze koeriersdienst

  Maakt u in Haren graag gebruik van onze diensten als uw koerier? Wij maken het met ons bedrijf makkelijk voor u om een pakket te versturen.

  Wilt u ons koeriersbedrijf inschakelen of heeft u vragen? Bel dan naar 06-34130156. Een mail stuurt u naar info@jentkoeriers.nl. Een pakket versturen doet u vanuit Haren met onze pakketdienst.

  BEL ONS