Meer informatie aanvragen?
  *verplichte velden

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  Koerier Harkstede

  Koerier Harkstede

  J&T koeriers, uw koeriersbedrijf in Harkstede

  Wilt u vanuit Harkstede een koerier inschakelen om een pakket te versturen of brieven of een bijzondere vracht te vervoeren? Dan heeft u uw koeriersbedrijf gevonden in J&T koeriers. Wij zijn met onze koeriersdienst betrouwbaar in al onze leveringen. Met onze koeriersdienst leveren wij al uw verzendingen door heel Nederland en Europa. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf waarmee u uw pakket kunt versturen vanuit Harkstede.

  Pakketdienst van a tot z

  Bij ons koeriersbedrijf in Harkstede maakt het niet uit wat voor een verzending u wilt doen. Of u nu vanuit Harkstede brievenpost, een bijzondere vracht of een pakket wilt versturen via onze pakketdienst / koeriersdienst. Wij voeren dit als koerierdienst op een professionele manier uit. Kortom, alles wat u maar getransporteerd wilt laten worden met onze koeriersdienst, wij vervoeren het! Weet u al wat u door ons als koerier wilt laten vervoeren? Daarnaast schakelt u ons koeriersbedrijf in als u zaken zoals meubeltransport wilt laten verzorgen. En ook voor contractvervoer bent u bij ons aan het juiste adres. Wanneer maakt u gebruik van onze koerier en pakketdienst in Harkstede?

  Een pakket versturen als spoedgeval met onze pakketdienst

  Wilt u met onze pakketdienst / pakketservice een pakket versturen als spoedgeval? Dit doen wij als express koerier graag voor u. Het is ook mogelijk om al uw bestellingen of leveringen die wij met onze koeriersdienst leveren, aangetekend te bezorgen. Ons koeriersbedrijf is in het bezit van een Eurovergunning en een keurmerk van RouteVision. Dit houdt in dat onze kilometers altijd geregistreerd worden. Hierdoor kunt u ervan uitgaan dat u bij een pakket versturen met onze koeriersdienst nooit teveel betaalt in Harkstede.

  Express koerier

  Wilt u, dat als u uw pakket gaat versturen vanuit Harkstede, dat deze door onze pakketdienst snel bezorgd wordt? Maak dan van ons gebruik als uw express koerier. Wij zorgen ervoor als uw express koerier dat wij met ons koeriersbedrijf snel bezorgen. Onze express koerier gaat zorgvuldig om met de te verzenden spullen. Hierdoor zorgt onze express koerier ervoor dat uw spullen in een goede staat de bestemming bereiken.

  Contact met de koeriersdienst van J&T koeriers

  Heeft u besloten om bijvoorbeeld uw pakketten of brieven vanuit Harkstede gebruik te maken van onze pakket service en te verzenden via ons als uw koeriersdienst?

  Een pakket versturen via ons gaat makkelijk en snel. Wilt u meer weten over ons koeriersbedrijf of ons inschakelen?

  Wij zijn telefonisch te bereiken via 06-34130156. Stuurt u liever een mail? Mail dan naar info@jentkoeriers.nl. Maak gebruik in Harkstede van onze pakketdienst / koeriersdienst om uw pakket te versturen.

  Koerier Harkstede

  BEL ONS