Meer informatie aanvragen?
  *verplichte velden

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  Koerier Hoogezand

  Koerier Hoogezand

  Op zoek naar een koeriersbedrijf vanuit Hoogezand?

  Wilt u een brief, speciale vracht of een pakket versturen? Bel dan naar J&T Koeriers vanuit Hoogezand. Onze express koeriers bezorgen nationaal en in Europa. Als u contact opneemt met onze pakketdienst, kunt u zowel pakketten, speciale vrachten (zoals meubels of witgoed) als brieven versturen. De koerier zal er altijd voor zorgen dat uw zending met zorg op de juiste locatie wordt afgeleverd. Heeft u hulp nodig bij uw verhuizing? U kunt onze koeriers ook inschakelen voor meubeltransport. Moet uw zending zo snel mogelijk bezorgd worden? Maak dan gebruik van onze spoedzending. Onze koeriersdienst verzorgt ook aangetekende verzendingen en contractvervoer vanuit Hoogezand.

  Een spoedverzending vanuit Hoogezand

  Heeft u een brief of pakket dat per direct verzonden moet worden? Neem dan contact op met onze express koeriers. De koeriers zullen er vervolgens voor zorgen dat de pakketten en brieven binnen een zeer korte tijd afgeleverd worden op de juiste locatie. Aangezien onze pakketdienst 24 uur per dag te bereiken is, kunt u ons koeriersbedrijf ook midden in de nacht bellen vanuit Hoogezand. Wij zullen ervoor zorgen dat er binnen enkele ogenblikken een koerier uw brief of pakket kan meenemen. Wanneer het bezorgadres in de omgeving is, is uw zending binnen enkele uren al ter plaatse. Is het elders en dus verder weg in Nederland? Dan zorgt de express koerier ervoor dat het diezelfde dag afgeleverd is. Gaat het om een adres in Europa, dan is de bezorgtijd enkele dagen. Onze pakketdienst zal altijd aangeven wanneer het pakket afgeleverd kan worden.

  Hulp nodig bij contractvervoer of verhuizing?

  Heeft u in Hoogezand hulp nodig omdat u en uw bedrijf met een grote klus komen te zitten? Bel dan ons koeriersbedrijf J&T koeriers vanuit Hoogezand. Onze koeriersdienst helpt u graag met opdrachten voor de langere termijn en met eenmalige opdrachten. Al uw zendingen binnen Nederland of Europa zijn bij onze koeriers in goede handen. Geen contractvervoer nodig, maar wilt u wel een koeriersbedrijf inschakelen voor uw verhuizing? Wij helpen bedrijven en particulieren graag met het overzetten van de spullen en meubilairtransport. Uiteraard zullen onze koeriers uw spullen zorgvuldig behandelen, zodat ze onbeschadigd op het juiste adres aankomen.

  Schakel onze koeriers in vanuit Hoogezand

  Wilt u een pakket versturen en hiervoor een betrouwbaar koeriersbedrijf inschakelen?

  Bel dan vanuit Hoogezand naar onze koeriersdienst en express koeriers. Ons telefoonnummer is: 06-34130156.
  U kunt ons ook bereiken via de e-mail: info@jentkoeriers.nl.

  Koerier Hoogezand

  BEL ONS