Meer informatie aanvragen?
  *verplichte velden

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  Koerier Leek

  Koerier Leek

  J&T Koeriers: betrouwbare en snelle verzending vanuit Leek

  Wilt u vanuit Leek een brief of pakket versturen? Neem dan contact op met koeriersbedrijf J&T Koeriers. U kunt ons niet alleen inschakelen voor alle soorten brieven, pakketten en vrachten. U kunt ook gebruik maken van onze koeriersdienst bij verhuizingen of contractvervoer. Daarnaast bezorgt onze koerier nationaal en internationaal. Aangezien ons koeriersbedrijf 24 uur per dag te bereiken is, kunt u onze koeriers ook in het midden van de nacht bellen vanuit Leek. Neem ook contact met ons op voor spoedverzendingen, express koeriers en wanneer u een aangetekend pakket wilt versturen.

  Snel uw pakket versturen vanuit Leek

  Wilt u met spoed een pakket versturen? In dat geval kunt u bij ons koeriersbedrijf gebruik maken van onze snel transport. Bij deze spoedverzending zorgt onze express koerier ervoor dat uw pakket zo snel mogelijk van A naar B wordt verstuurd. Dit geldt ook voor brieven of vrachten zoals witgoed. Maar ook wanneer u vanuit Leek geen gebruik maakt van de snel transport van ons koeriersbedrijf, zorgen onze deskundige koeriers ervoor dat uw pakket op een snelle en zorgvuldige wijze op het juiste adres terecht komt. Onze pakketdienst is 24 uur per dag bereikbaar. Dat betekent dat u dus ook 24 uur per dag gebruik kunt maken van de koeriersdienst. Heel handig als u met een spoedklus zit.

  Koeier Leek

  J&T Koeriers verzorgt ook snelle bezorging in Europa

  Moet onze express koerier het pakket bij u in de omgeving bezorgen, dan is het binnen enkele uren al ter plaatse. Verzendingen binnen Nederland is dezelfde dag afgeleverd. Daarnaast bezorgen onze koeriers ook graag uw brief, pakket of vracht vanuit Leek naar andere landen binnen Europa. De bezorgtijd is afhankelijk van het land. Wanneer u contact opneemt met ons koeriersbedrijf zullen we duidelijk met u communiceren wat de kosten zijn, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Tevens zullen we realistisch zijn over de bezorgtijd. Uiteraard probeert onze pakketdienst altijd zo snel mogelijk het pakket te bezorgen, maar we houden wel altijd rekening met de veiligheid en verantwoordelijkheid van de koeriers.

  Neem contact op vanuit Leek met ons koeriersbedrijf

  Of u nu een brief, pakket, vracht of witgoed wilt versturen. Onze pakketdienst staat 24 uur per dag voor u klaar.

  U kunt ons koeriersbedrijf vanuit Leek ook inschakelen voor verhuizingen en contractvervoer. Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte en bel vanuit Leek naar onze koerier: 06-34130156 .

  U kunt ook een e-mail sturen: info@jentkoeriers.nl.

  BEL ONS