Meer informatie aanvragen?
  *verplichte velden

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  Koerier Roden

  Koerier Roden

  J&T Koeriers is uw koeriersbedrijf voor snelle zendingen vanuit Roden

  Bent u op zoek naar een deskundig en professioneel koeriersbedrijf vanuit Roden? Wilt u er zeker van zijn dat uw zending onbeschadigd op de juiste bestemming aankomt? Neem dan contact op met J&T Koeriers. Onze express koeriers werken snel en betrouwbaar en zorgen voor adequate verzending in Nederland en Europa. Heeft u een spoedzending? Ook dan bent u bij ons koeriersbedrijf aan het juiste adres. Het maakt niet uit hoe groot uw zending is. Wij nemen alles van u aan. Of het nu om een brief gaat of meubels. Gaat u verhuizen en heeft u hulp nodig of zit u op het werk met uw handen in het haar? Bel onze koeriersdienst dan voor verhuizen en contractvervoer. Het is ook mogelijk om via onze koeriersdienst aangetekende pakketten te versturen.

  Spoedzendingen vanuit Roden

  Heeft u een spoedzending? Schroom niet om contact met ons op te nemen. Onze pakketdienst staat 24 uur per dag voor u klaar. Dit betekent dat u ook midden in de nacht een beroep kunt doen op een koerier van ons koeriersbedrijf. Wanneer u contact met onze koeriersdienst opneemt, komt er zo snel mogelijk een koerier naar u in Roden toe. In Nederland worden de zendingen diezelfde dag en waarschijnlijk binnen enkele uren al bezorgd. Pakketten die naar een land binnen Europa moeten, hebben wisselende levertijden. Deze zijn afhankelijk van het land. Wilt u nu meteen een spoedzending doen? Bel naar: 06-34130156.

  Verstuur uw aangetekende pakketten via J&T Koeriers

  Wilt u graag uw zending kunnen volgen via Track & Trace? En wilt u ook een bewijs krijgen dat het pakket, de brief of de vracht is verstuurd? Kies er dan voor om vanuit Roden uw pakket aangetekend te versturen. Naast dat u het pakket kunt volgen, zal de koerier het ook registreren en bent u verzekerd. De ontvanger zal voor het pakket moeten tekenen en zo weet u dat het pakket in goede orde is ontvangen. Mocht er iets misgaan, zoals een beschadiging of verlies van de zending, dan heeft u recht op een vergoeding. Uw zending vanuit Roden laten aantekenen bij ons koeriersbedrijf heeft dus meerdere voordelen.

  Bel ons koeriersbedrijf voor uw zending vanuit Roden

  Wilt u een brief, pakket, meubilair of andere vracht versturen vanuit Roden? Neem dan contact op met onze betrouwbare koeriersbedrijf. Wij zorgen ervoor dat uw pakket ongeschonden de juiste bestemming bereikt. U kunt onze koeriersdienst ook inschakelen voor verhuizingen en contractvervoer. Bel vanuit Roden om een express koerier in te schakelen: 06-34130156. U kunt ons ook via de e-mail benaderen: info@jentkoeriers.nl.

  BEL ONS