Meer informatie aanvragen?
  *verplichte velden

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  Koerier Zuidhorn

  Koerier Zuidhorn

  Uw koeriersbedrijf in Zuidhorn, J&T koeriers

  Koerier inschakelen in Zuidhorn voor het bezorgen van een bijzondere vracht, brieven of pakketten? J&T koeriers is dan hét koeriersbedrijf voor u. Onze koeriersdienst is betrouwbaar tijdens al onze leveringen. Wij leveren met onze koeriersdienst door heel Nederland en Europa al uw verzendingen. J&T koeriers is een jong en dynamisch bedrijf. U weet dat u een pakket versturen vanuit Zuidhorn gerust aan ons kunt overlaten.

  Onze pakketdienst

  Een pakket versturen via ons koeriersbedrijf in Drenthe is zeer gemakkelijk. Of u nu een pakket wilt versturen vanuit Zuidhorn of dat het gaat om een bijzondere vracht of brievenpost. Wij voeren dit onder andere met onze pakketdienst als koerier zeer professioneel uit. Hierdoor wordt het mogelijk om bijna alles te transporteren met onze koeriersdienst. Heeft u al een pakket dat u door onze koerier wilt laten bezorgen? Ons koeriersbedrijf is ook in te schakelen voor zaken als meubeltransport. Daarnaast bent u voor contractvervoer bij ons ook aan het juiste adres. Wanneer zou u vanuit Zuidhorn gebruik willen maken van onze pakketdienst?

  Als spoedgeval een pakket versturen met onze pakketdienst

  Zou u graag een pakket willen versturen als spoedgeval via onze pakketdienst? Schakel ons dan in als uw koerier. Wij maken het ook mogelijk met onze koeriersdienst om al uw bestellingen en leveringen aangetekend te leveren. Ons koeriersbedrijf is ook in het bezit van een Eurovergunning en een keurmerk van RouteVision. Hierdoor kunt u ervan uitgaan dat al onze kilometers geregistreerd worden. Zo betaalt u in Zuidhorn nooit teveel voor onze koeriersdienst.

  Koerier Zuidhorn

  Uw express koerier

  Een pakket versturen met onze pakketdienst vanuit Zuidhorn en deze snel laten bezorgen? Wij zijn dan graag uw express koerier. Schakelt u ons koeriersbedrijf in als uw express koerier? Dan zorgen wij dat we snel bezorgen. De te verzenden spullen worden zorgvuldig behandeld door onze express koerier. Zo zorgt onze express koerier ervoor dat uw spullen veilig de door u bepaalde bestemming bereiken.

  Het contact met onze koeriersdienst

  Wilt u graag uw pakketten of brieven in Zuidhorn laten versturen via de koerier van J&T koeriers? Bij ons bedrijf gaat een pakket versturen snel en gemakkelijk. Heeft u nog vragen over ons koeriersbedrijf of wilt u ons inschakelen? U belt ons via het nummer 085-8889774. Natuurlijk is het ook mogelijk om een mail te sturen naar info@jentkoeriers.nl. Gebruik onze pakketdienst in Zuidhorn om uw pakket te versturen.

  BEL ONS