Meer informatie aanvragen?
  *verplichte velden

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  Koerier

  J&T Koeriers

  Uw koerier

  Op zoek naar een betrouwbare koerier? Dan bent u aan het juiste adres bij J&T koeriers. Of u nu pakketten, brieven of een bijzondere vracht wilt versturen, wij doen het allemaal. Wij zijn een jong en dynamisch koeriersbedrijf en zorgen ervoor dat uw verzendingen veilig aankomen. Wij bezorgen door heel Nederland en ook nog eens door heel Europa. Voor een een koerier die zich aan de afspraken houdt, schakelt u ons in.

  Het bezorgen

  Ons koeriersbedrijf in Drenthe maakt het mogelijk om allerlei soorten vracht en artikelen te bezorgen. Alles wat u maar transporteren wilt, kunnen wij op een deskundige manier transporteren.

  Daarnaast bent u bij ons als uw koerier aan het juiste adres voor meubeltransport tijdens een verhuizing.

  En ook voor contractvervoer heeft u uw adres gevonden. Heeft u een spoedgeval? Dan kunt u ook bij ons terecht. Tevens is het mogelijk om al uw bestellingen of leveringen aangetekend te laten bezorgen. U heeft uw koeriersbedrijf gevonden in ons.

  Koerier

  Eurovergunning

  De ondernemersvergunning voor transportbedrijven is de Eurovergunning. Bedrijven die werkzaam zijn in het beroepsgoederenvervoer over de weg, dienen in het bezit te zijn van de Eurovergunning. Wij zijn als uw koerier dan ook in het bezit van deze vergunning. De geldigheid van de Eurovergunning is vijf jaar. Hierna is verlenging mogelijk.

  Sneltransport als koerier

  Wanneer u brieven- of pakketpost door ons als uw koerier laat bezorgen, mag u ervan uitgaan dat deze ook zo snel mogelijk op de bestemming aankomt. Heeft u een levering die met spoed geleverd moet worden? Maak dan gebruik van onze dienst sneltransport. Wanneer u hier gebruik van maakt wordt uw verzending zo snel mogelijk bezorgd.

  Doordat wij 24/7 te bereiken zijn, kunt u uw spoedgevallen dag en nacht laten bezorgen. Wordt het bijna middernacht en wilt u dat uw brief met de ochtendkrant bezorgd is? Gebruik dan ons sneltransport. Wij komen zo snel mogelijk uw verzending ophalen en doen meer dan ons best om deze zo snel mogelijk af te leveren.

  Contact met uw koerier

  Wilt u graag gebruik maken van onze dienstverlening? Of heeft u vragen over ons bedrijf en wat er bij ons allemaal mogelijk is? Geen enkel probleem. Wij helpen u graag. Wij beantwoorden al uw vragen, zodat u zeker weet dat u uw verzending aan ons kunt overlaten. Bel J&T koeriers op 06-34130156. Stuurt u het liefst een mail? Mail dan naar info@jentkoeriers.nl. Wij zijn uw koerier!

  BEL ONS