Meer informatie aanvragen?
  *verplichte velden

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  Koeriersbedrijf

  Koeriersbedrijf

  Hét koeriersbedrijf

  Zoekt u een koeriersbedrijf dat betrouwbaar is? Dan heeft u J&T koeriers gevonden. Wat u ook wilt versturen, of het nu brieven, bijzondere vrachten of pakketten zijn, wij regelen het allemaal. Met ons jonge en dynamische koeriersbedrijf worden uw verzendingen veilig en snel bezorgd. Ons bedrijf bezorgt door heel Nederland en Europa. Zoekt u een koerier die zich aan de afspraken houdt? Dan bent u bij ons koeriersbedrijf aan het juiste adres.

  De bezorging

  Wij maken het met onze koeriersdienst in Drenthe mogelijk om verschillende verzendingen te bezorgen. Wat u ook wilt transporteren, wij bezorgen op een deskundige en professionele wijze. Wist u dat u bij ons koeriersbedrijf zelfs terecht kunt voor meubeltransport tijdens een verhuizing? Zelfs contractvervoer behoort tot de mogelijkheden. Bespreek met ons de mogelijkheden hiervan. Heeft u een spoedje? Laat dit dan door ons bezorgen. Daarnaast is het bij onze koeriers mogelijk om al uw leveringen en bestellingen aangetekend te laten bezorgen. Zoals u merkt is er bij ons veel mogelijk.

  Wij hebben een Eurovergunning

  De Eurovergunning is voor transportbedrijven de ondernemersvergunning. Is een bedrijf actief in het beroepsgoederenvervoer over de weg?

  Dan dient dit bedrijf in het bezit te zijn van een Eurovergunning. Ons koeriersbedrijf is dan ook in het bezit van deze vergunning.

  Een Eurovergunning is 5 jaar geldig waarbij verlenging behoort tot de mogelijkheden.

  Hét koeriersbedrijf voor sneltransport

  Laat u uw brieven- of pakketpost door ons koeriersbedrijf bezorgen? Dan wilt u natuurlijk dat deze op tijd de eindbestemming bereikt. Heeft u een spoedgeval dat zo snel mogelijk bezorgd dient te worden? Dan is het voor u mogelijk om van ons sneltransport gebruik te maken. Als u van deze dienst gebruik maakt, zorgen wij ervoor dat uw verzending zo snel mogelijk bezorgd wordt.

  Ons bedrijf is daarnaast 24/7 te bereiken en hierdoor is het mogelijk om uw spoedgevallen dag en nacht te bezorgen. Is het bijna 12 uur ‘s nachts? En heeft u een verzending die in de ochtend bezorgd moet worden? Maak dan gebruik van ons sneltransport. Dan halen wij zo snel mogelijk uw verzending op, om deze zo snel mogelijk te bezorgen.

  Contact met ons koeriersbedrijf

  Zou u graag gebruik willen maken van onze diensten? Of heeft u vragen die u eerst graag beantwoord ziet voordat u ons bedrijf inschakelt? Wij helpen u graag met het beantwoorden van uw vragen. Wij zijn telefonisch te bereiken op 06-34130156. Heeft u het liefst contact via de mail? Stuur dan een mail naar info@jentkoeriers.nl. U heeft uw koeriersbedrijf gevonden.

  Koeriersbedrijf

  BEL ONS