Meer informatie aanvragen?
  *verplichte velden

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  Koeriersdienst

  Koeriersdienst

  Uw koeriersdienst

  Vindt u betrouwbaarheid belangrijk in een koeriersdienst? Dan is J&T koeriers het bedrijf dat u zoekt. Wij verzorgen de bezorging van een bijzondere vracht, pakketten en brieven. Maar wij doen nog meer. Vraag ons naar de mogelijkheden. Ons jonge en dynamische koeriersbedrijf bezorgt uw verzendingen snel en veilig. Daarnaast bezorgen wij door heel Nederland en ook in Europa. Maakt u een afspraak met ons? Dan houden wij ons te allen tijde met onze koeriersdienst aan de afspraken die gemaakt zijn.

  Laat uw verzending aan ons over

  Met ons koeriersbedrijf in Drenthe maken wij het mogelijk om diverse verzendingen voor u te bezorgen. Wij werken op een deskundige en professionele wijze tijdens alles wat wij transporteren. Weet u dat wij met onze koeriersdienst zelfs tijdens een verhuizing het meubeltransport kunnen verzorgen? Daarnaast schakelt u ons in voor contractvervoer. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden hiervan. Heeft u een spoedlevering? Deze bezorgen wij ook graag snel voor u. Wilt u een bestelling of levering aangetekend laten bezorgen? Dit is bij ons koeriersbedrijf ook allemaal mogelijk.

  Onze Eurovergunning

  Als een bedrijf actief is in het beroepsgoederenvervoer over de weg, moet deze in het bezit zijn van een Eurovergunning. Eigenlijk is de Eurovergunning voor transportbedrijven de ondernemersvergunning. Wij zijn dan ook met onze koeriersdienst in het bezit van deze vergunning. De Eurovergunning is 5 jaar geldig waarbij het verlengen een mogelijkheid is.

  Sneltransport via onze koeriersdienst

  Wilt u uw brieven- of pakketpost via onze koeriersdienst laten bezorgen? Dan wilt u vast en zeker dat deze zo snel mogelijk bezorgd worden. Heeft u een spoedgeval om te bezorgen? Wacht dan niet langer en maak gebruik van onze dienst sneltransport. Wanneer u daadwerkelijk gebruik maakt van deze dienst, mag u ervan uitgaan uw bezorging zo snel mogelijk wordt bezorgd. Wist u dat wij met ons bedrijf 24/7 te bereiken zijn? Hierdoor maken wij het mogelijk om spoedgevallen zowel ‘s nachts als overdag te bezorgen. Is het midden in de nacht en heeft u een verzending die ‘s ochtends bezorgd moet worden? Wij helpen u dan graag met ons sneltransport.

  Contact met onze koeriersdienst

  Heeft u besloten om gebruik te maken van onze diensten? Of wilt u meer informatie over ons bedrijf krijgen? Wij helpen u graag.

  Voor telefonisch contact belt u naar 06-34130156.

  Heeft u het liefst contact via de mail? Mail dan naar info@jentkoeriers.nl. Wanneer maakt u gebruik van onze koeriersdienst?

  Koeriersdienst

  BEL ONS