Pakketdienst

  Meer informatie aanvragen?
  *verplichte velden

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  Pakket versturen

  Een pakket versturen via J&T koeriers

  Wilt u graag een pakket versturen? Dit doet u eenvoudig, betrouwbaar en snel via J&T koeriers. Maar bij ons kan u terecht voor meer dan het versturen van een pakket. Zo verzorgen wij ook de verzending van een bijzondere vracht of brieven. Maar wij doen meer, benader ons zodat we de mogelijkheden voor uw specifieke situatie bespreken.

  Ons koeriersbedrijf is te omschrijven als jong en dynamisch en wij doen meer dan ons best om uw pakket zo snel mogelijk de eindbestemming te laten bereiken. Afspraken zijn bij ons afspraken en wij zorgen te allen tijde ervoor dat deze nagekomen worden. Wanneer wilt u iets versturen via ons koeriersbedrijf?

  Het versturen van uw pakket

  Wij zijn met ons koeriersbedrijf in Drenthe in te schakelen voor vele diverse verzendingen. Zo ook het versturen van een pakket. Waarbij wij in al onze werkzaamheden professioneel en deskundig handelen. Weet u dat wij naast onze pakketdienst ook in te schakelen zijn voor meubeltransport tijdens een verhuizing? Maar ook voor contractvervoer heeft u uw partner gevonden. Wilt u hier meer over weten? Benader ons dan voor een vrijblijvend gesprek. Heeft u een spoedgeval dat bezorgt dient te worden? Deze bezorgen wij veilig en snel. Natuurlijk is het bij ons ook mogelijk om aangetekend een pakket te versturen.

  In het bezit van een Eurovergunning

  Een Eurovergunning is noodzakelijk voor ondernemingen die actief zijn met beroepsgoederenvervoer over de weg. Het is te omschrijven als de ondernemingsvergunning voor ondernemingen die actief zijn in de transport. Deze vergunning is 5 jaar geldig en het is ook mogelijk om deze te verlengen.

  Sneltransport

  Is het een vereiste dat uw pakketten snel worden verzonden via onze pakketdienst? Of heeft u een spoedgeval dat zo snel mogelijk bezorgt dient te worden? Maak dan gebruik van ons sneltransport. Wij zorgen ervoor dat wij zo snel mogelijk uw pakket bezorgen.

  Als u gebruik maakt van deze dienst kunt u op ons vertrouwen dat het versturen snel en veilig gebeurd. Ons bedrijf is daarnaast 24/7 te bereiken. Wij maken het dan ook mogelijk om zowel overdag als ‘s nachts spoedjes te bezorgen. Is het laat in de avond en wilt u pakketten laten bezorgen in de ochtend? Wacht dan niet langer en maak gebruik van ons sneltransport.

  Contact met ons

  Wilt u gebruik maken van onze diensten? Of wilt u eerst meer informatie ontvangen?

  Bel ons dan via 06-34130156. Heeft u het liefst contact via de mail? Mail dan naar info@jentkoeriers.nl. Een pakket versturen is bij ons nog nooit zo makkelijk geweest.

  BEL ONS