Meer informatie aanvragen?
  *verplichte velden

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  Pakketdienst

  Pakketdienst

  De pakketdienst van J&T koeriers

  Maakt u gebruik van onze pakketdienst? Weet dan dat J&T koeriers betrouwbaar en snel is. Naast het bezorgen van pakketten kunt u bij ons ook brieven of een bijzondere vracht verzenden. Maar dat is niet het enige dat wij doen. Benader ons om de mogelijkheden in uw specifieke situatie te bespreken. Ons koeriersbedrijf, dat jong en dynamisch is, zorgt ervoor dat uw verzendingen veilig en snel de eindbestemming bereiken. Wij bezorgen door heel Nederland en Europa. Als u een afspraak met ons maakt, zorgen wij ervoor dat wij deze nakomen. Wanneer maakt u gebruik van onze pakketdienst?

  Laat uw verzending gerust aan ons over

  Ons koeriersbedrijf in Drenthe is in te schakelen voor het bezorgen van verschillende verzendingen. In al onze werkzaamheden zijn wij deskundig en professioneel. Wist u dat u ons, naast onze pakketdienst, ook kunt inschakelen voor meubeltransport tijdens een verhuizing? Tevens werken wij graag voor u als u contractvervoer wenst. Meer weten hierover? Benader ons zodat wij de mogelijkheden hiervan kunnen bespreken. Heeft u een spoedje? Laat dit gerust aan ons over. Een bestelling of levering aangetekend laten bezorgen? Geen enkel probleem voor ons koeriersbedrijf.

  Wij zijn in het bezit van een Eurovergunning

  Bedrijven die werkzaam zijn in het beroepsgoederenvervoer over de weg, moeten in het bezit zijn van een Eurovergunning. U kunt de Eurovergunning zien als de ondernemersvergunning voor transportbedrijven. Wij hebben met ons bedrijf en pakketdienst deze vergunning dan ook in ons bezit. Er is een geldigheid van 5 jaar voor de Eurovergunning en verlenging is mogelijk.

  Sneltransport met onze pakketdienst

  Wilt u uw pakketten door middel van onze pakketdienst laten bezorgen? Dan kan het zo zijn dat u wilt dat wij deze zo snel mogelijk bezorgen. Een spoedje laten bezorgen? Wij bezorgen dit graag snel met onze sneltransport dienst. Maakt u gebruik van deze dienst? Dan kunt u erop vertrouwen dat wij dit zo snel mogelijk bezorgen. Tevens zijn wij met ons bedrijf 24/7 te bereiken. Daardoor wordt het voor ons ook mogelijk om zowel ‘s nachts als overdag spoedgevallen te bezorgen. Is het al laat en heeft u een verzending die in de ochtend bezorgd dient te worden? Maak dan gebruik van ons sneltransport.

  Pakketdienst

  Maak gebruik van onze pakketdienst

  Wilt u gebruik maken van onze dienst om pakketten te bezorgen?

  Wacht dan niet langer en bel naar 06-34130156. Een mail stuurt u naar info@jentkoeriers.nl. En maak direct gebruik van onze pakketdienst.

  BEL ONS